Mbi pagen e luftes

Pershendetje,

Me eshte miratuar paga e luftes, por ka gati nje muaj dhe nuk me kane kaluar ne llogari? Cfare mund te bej? Ku duhet te drejtohem? Faleminderit


Qytetari: K. M. Data: 5 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

2 responses to “Mbi pagen e luftes”

 1. Ada Dimo Ada Dimo says:

  Pershendetje,

  Pagesa e pages per personat perfitues do te kryhet nga institucioni pergjegjes, i cili eshte Drejtoria e Pergjithshme e Thesarit dhe kjo page do te kaloje direkt ne llogarine tuaj bankare. Duhet te siguroheni nese te dhenat e llogarise bankare qe ju keni vene ne dispozicion jane te sakta. Gjykoj se nisur nga ngarkesa e institucionit ju duhet te prisni, qe brenda nje kohe te arsyeshme, te kryhet pagesa ne llogarine tuaj bankare.

  Faleminderit

 2. Pershendetje,

  Ne rast se ju eshte miratuar paga e luftes, por ende nuk eshte realizuar disbursimi i saj, atehere mund te kete ndonje pasaktesi ne lidhje me te dhenat qe ju keni percuar ne institucionet perkatese gjate aplikimit (si psh. numri i llogarise bankare mund te jete plotesuar ne menyre jo te sakte), ose mund te jete per shkak te voneses se institucioneve si pasoje e procedurave te tyre te brendshme.
  Ju sugjerojme qe te verifikoni te dhenat e llogarise tuaj bankare, si dhe t’i drejtoheni Drejtorise se Tatimeve per cdo lloj informacioni.

  Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet