Mbajtja e rroges se fundit

Pershendetje , kam punuar per gati 7 muaj dhe dhash lajmin e doreheqjes 2 jav para sipas ligjit , punedhenesi pretendon qe nuk kam te drejten e rroges se muajit te fundit qe kam punuar dhe normalisht qe kam pasur kontrat me kompanin
A ka te drejte ligjore punedhenesi te mos me paguaj rrogen e fundit duke u bazuar ne kodin e punes apo mosdhenia e rroges bazohet ne inate personale ?
Faleminderit .

Qytetari: B.B.
Data: 14 Mars 2023, Kategoria: Puna

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

Lini një Përgjigje