Mashtrimet

Pershendetje,

Doja te beja nje verifikim pasi mendoj se jam mashtruar nga dikush, i cili supozon se jep hua dhe mashtron njerezit? Ndodhet ne shtetin e Frances … Ku duhet te drejtohem per kete rast? Ke mund te kontaktoj per informacion? Faleminderit,


Qytetari: A. S. Data: 18 November , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Mashtrimet”

  1. Pershendetje,

    Nese ju dyshoni se nje person ka kryer vepren penale te mashtrimit dhe per kete eshte denuar, ju nuk keni te drejte ta kerkoni kete si informacion, si ne Shqiperi, ashtu edhe ne France, pasi keto te dhena jane te dhena personale dhe mund te aksesohen vetem nga vete personi, ose autoritetet publike kompetente. Ne rast se ju mendoni se ky person ju ka mashtruar juve, keni te drejte te beni kallezim per kete person, prane prokurorise ose policise, pavaresisht se ku e ka vendbanimin aktual ky person.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet