Mase disiplinore

Pershendetje! Jam nenpunese ne nje Bashki te vendit dhe para nje muaji Kryetari i Bashkise nxjerr nje urdher pune, per disa nepunes perfshire dhe mua. Une, per arsye personale shendetesore te mia( jam shtatezane) dhe per mungesen e nje makine shkova me 2 dite vonese per te terhequr urdherin. Nderkohe qe detyren qe me kishin caktuar e perfundova ne afatin e caktuar, duke punuar dhe jashte orarit zyrtar dhe ne dite pushimi. Dje me njoftojne qe kam marre mase disiplinore ”verejtje” vetem per shkak vonese ne terheqjen e urdherit, jo per detyren. A ka te drejte eprori im te marre kete mase dhe a ka ndonje ligj ku specifikohet qe urdheri i punes duhet te terhiqet ate dite qe njoftohet? Ju faleminderit!


Qytetari: Z. B. Data: 23 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Mase disiplinore”

  1. Pershendetje! Ju lutem mund te na dergoni ne adresen e e-mailit info@juristionline.al kopjen e shkreses se mases disiplinore, ne menyre qe t’ju japim nje pergjigje te sakte. Ju mund t’i fshini te dhenat personale. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet