Martese me shtetas te huaj

Pershendetje ,
Kam bere lidhjen e marteses me shtetas rumun ne shqiperi a mund te me jepni informacione se si duhet te veproj per shpalljen e marteses ne shtetin rumun dhe marrjen e dokumentave

Qytetari: E.R.
Data: 25 Korrik 2022, Kategoria: Familjare

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pwrshendetje
    Platforma e juristit online , eshte nje platforme qe ofron keshillim ligjore mbi legjislacionin dhe institucionet e shtetit shqiptare.
    Ne kete kuader, ju ftojme ti drejtoheni shtetit romun per informacion mbi proceduren dhe dokumentacionin e nevojshem qe iu nevojitet per njohjen e marteses atje.
    Faleminderit

Lini një Përgjigje