Martesë me një shtetas italian

Përshendetje!
Jetoj ne Shqiperi dhe dua te martohem me nje shtetas italian. Duam te bejme celebrimin ne Itali.
Cfare dokumentesh me duhen nga Shqiperia per t’u martuar atje? Me kane permendur “Nulla Osten” por perseri jam e paqarte. Ne cilat institucione duhet te drejtohem? Faleminderit!


Qytetari: F. R. Data: 22 December , 2020, Kategoria: Gjendja civile.

One response to “Martesë me një shtetas italian”

  1. Pershendetje

    Per me shume informacion ne lidhje me proceduren e lidhjes se marteses ne Itali, lutem referohuni linkut http://www.ambasadat.gov.al/milan-consulate/sq/lidhja-e-marteses-ne-itali.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet