Martesa

Pershendetje. Po bej celebrimin ne Gjermani dhe po mar mbiemrin e burrit. Sa kam kohe per te ndryshuar pashaporten me mbiemrin e ri?


Qytetari: B. A. Data: 12 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Martesa”

  1. 2

    Pershendetje. Pasaporta eshte e drejte dhe jo detyrim. Kjo do te thote qe nuk ka ndonje afat se kur duhet te aplikoni per nje pasaporte me te dhena te ndryshuara. Ajo qe eshte e rendesishme, eshte qe ju pasi te beni celebrimin e marteses jashte vendit, te beni regjistrimin e saj prane Zyres se Gjendjes Civile ne Shqiperi. Pasi vetem pasi te behet ky regjistrim, ju do te mund te pajiseni me pasaporten e re, me mbiemrin e bashkeshortit.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet