Martesa ne Greqi

Pershendetje,
Une jam shtetase shqiptare, ndersa i fejuari im me dy nenshtetesi greke dhe ate shqiptare. Deshirojme te martohemi ne Greqi, por nepunesi i bashkise greke kerkon nje leje martese prej meje nga gjendja ime civile. Leje martese ose vertetim beqarie dicka e tille (adia gamo). A merret direkt kjo leter apo duhet te bej shpallje martese? Pasi ne gjendjen time civile thone se duhet te bej shpallje martese qe ta marr certifikate. Ndoshta jane keqkuptuar ne lidhje me cfare kerkohet?…
Faleminderit per kohen tuaj!


Qytetari: F. B. Data: 15 February , 2021, Kategoria: Gjendja civile, procedura administrative.

One response to “Martesa ne Greqi”

  1. Pershendetje. Per te lidhur martese ju duhet qe me pare ne gjendjen tuaj civile te beni shpalljen e marteses. Ajo behet nga ju, apo nje person i autorizuar prej jush dhe qendron e afiahuar jo me pak se 10 dite. Pas kryerjes se kesaj procedure, ju keni te drejte te lidhni martese, ose te merrni vertetimi perlates per te lidhur martese jashte.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet