Martesa me te huaj

Pershendetje,

Doja t’ju pyes ne lidhje me ekspulsin qe me perfiundon me date 2 dhjetor te ketij viti.  A mund te martohem me nje shtetase te huaj sepse me nderrimin e mbiemrit fitova pasaporte te re dhe kam hyre perseri ne shtetin danez ku punoj mirepo tash dua te martohem me nje daneze.

A perben pengese ndalesa apo te pres daten te me kaloje ekspulsi? Nderkohe ne Danimarke kam te drejte te qendroj deri me date 18 dhjetor se plotesoj afatin 90 dite lejeqendrimi, ku duhet te kthehem mbas 3 muajve. Ju lutem cfare me sugjeroni qe te behet martesa me e lehte, a perben problem data e pasaportes nese qendroj ketu dhe a perben ekspulsi problem? Ju faleminderit shume,


Qytetari: A. B. Data: 29 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Martesa me te huaj”

  1. 1

    Pershendetje
    Juristet e platformes ofrojne keshillim ligjor falas vetem ne lidhje me legjislacionin shqiptar. Si pasoje, nuk jeni ne gjendje t’ju keshillojme nese problmatikat qe referoni perbejne pengese per lidhjen e marteses ne shtetin danez. Ne keto kushte, ju keshillojme te merrni kontakt me nje avokat/jurist qe njeh legjislacionin danez.
    Ne rast se ju vijoni te mbani shtetesine shqiptare, ju bejme me dije se martesen me shtetasen daneze ju mund ta lidhni edhe ne Shqiperi dhe jo domosdoshmerisht ne Danimarke. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet