Martesa

Pershendetje,

Neqoftese une ndryshoj mbiemrin tim dhe marr ate te bashkeshortit gjate celebrimit ne gjendjen civile, a me krijon mua kjo probleme per diplomen dhe per te filluar pune jashte vendit? Une e kam diplomen ne mbiemrin tim dhe gjithashtu per patenten qe mund ta nxjer tani po me mbiemrin tim te vajzerise? Faleminderit,


Qytetari: B. M. Data: 26 October , 2020, Kategoria: Gjendja civile.

One response to “Martesa”

  1. 1

    Pershendetje. Ndryshimi i mbiemrit pas martese nuk ju sjell asnje problem lidhur me dokumentacionin brenda apo jashte Shqiperise. Ne cdo rast, nese nga ana e nje institucioni ka dyshime, ju mund te paraqisni nje certifikate martese ne te cilen jane te pasqyruara te gjitha te dhenat, duke perfshire edhe mbiemrin tuaj para martese.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet