Lirim nga Detyra

Dua ndihmen tuaj. Jam liruar nga detyra per dhune fizike, por une nuk e kam bere nje veper te tille. Ne dokumentat qe me eshte dhene me eshte shkruajtur kjo mase. Korespondoj te gjith praktiken dhe dokumentacionet qe me jane dhene kur jam liruar. Ju lutem mund te vi dhe te flasim nga afer. Faleminderit!


Qytetari: B. C. Data: 8 October , 2019, Kategoria: Kerkese per ndihme juridike dytesore, Pune.

One response to “Lirim nga Detyra”

  1. 1

    Pershendetje!

    Per nje takim nga afer mund te paraqiteni prane Zyres se Ndihmes Ligjore prane Ministrise se Drejtesise, çdo dite nga e hena ne te premte ne oriarin 08:30 -16:30.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet