Ligji 7501

Pershendetje. Pyetja ime ishte, nqs une nuk kam asnje dokument, me kane humbur AMTP dhe formulari 6, ku mund t’i gjej keto ? A ka ndonje zyre apo arkiv ku une mund te kerkoj? Faleminderit


Qytetari: g. k. Data: 15 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ligji 7501”

  1. Ada Dimo Ada Dimo says:
    2

    Pershendetje,

    Ju mund t’i drejtoheni ASHK-se rajonale te vendit ku ndodhet prona juaj per te kerkuar kopje te njesuar me origjnalin te dokumentave qe administrohen ne arshiven e kesaj zyre. Per aktet ne fjale, ju mund te interesoheni edhe prane njesise administrative perkatese/Bashkise. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet