Lidhur me sigurimet në pune

Ku mund Te aplikoj per marre vertetim për sigurimet pasi në 2006-2009 kam qene punesuar në nje ojf qe Nuk eshte me dhe Dua ta kem si vertetim për pensionet në Te ardhmen por edhe për vjetersine ne pune

Qytetari: L.D.
Data: 8 Gusht 2023, Kategoria: Sigurimet shoqërore

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

Lini një Përgjigje