Levizje per arsye shendetsore

Pershendetje,

A mund te udhetoj per ne Tirane vetem me nje autorizim, pa leter doktori? Faleminderit,


Qytetari: A. G. Data: 11 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

2 responses to “Levizje per arsye shendetsore”

 1. Spiro Maliqi Spiro Maliqi says:

  Pershendetje.

  Nje mundesi udhetimi drejt Tiranes eshte edhe levizja me taksi, pasi nga data 4 maj lejohet shërbimi taksi nderqytetas, në të gjithë territorin, duke zbatuar protokollin e sigurisë me deri në dy pasagjerë, anëtarë të të njëjtës familje.

  Faleminderit.

 2. Pershendetje,

  Aplikimi per levizje me automjet ne drejtim te zonave te kuqe (sic eshte Tirana), jashte orarit te zakonshem te rruges vajtje ardhje per ne pune, kryhet duke aplikuar, me deklarim personal dhe prane Policise Rrugore. Ne momentin e aplikimit ju do te parashtroni orarin e levizjes, arsyet e levizjes dhe do te prisni konfirmimin.

  Ne mungese te konfirmimit, vetem me aplikimin tuaj nuk eshte e lejueshme te levizni. Gjithashtu mos qarkulloni pa dokumentin mjekësor, që justifikon leje-daljen për arsye shëndetësore, sepse në të kundërt do të ndëshkoheni me gjobë për shkelje.

  Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet