Levizje me automjet ne fundjave

Si jeni?  Uroj te jeni mire.  Une doja te pyesja nese mund te leviz me makine te shtunen dhe te dielen per te ikur ne pune se merremi me bujqesi?  Nese lejohet levizja, si mund ta marr lejen (autorizimin) per levizje? Faleminderit,


Qytetari: E. K. Data: 8 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

2 responses to “Levizje me automjet ne fundjave”

  1. Ertil Mecaj Ertil Mecaj says:

    Pershendetje,

    Levizja me automjetin tuaj duhet te behet pasi te keni aplikuar ne platformen (https://e-albania.al/). Eshte domsodsohme jo vetem aplikimi, por edhe marrja e konfirmimit te pranimit te aplikimit tuaj.

    Gjithe te mirat!

  2. Pershendetje. Levizjet me automjet ne fundjave lejohen vetem me autorizim, kur veprimtaria eshte e lejuar gjate fundjaves. Aplikimi behet prane e-Albanias. Pasi te aplikoni ne e-albania, ju merrni konfirmimin e sakte, nese ju lejohet te levizni apo jo me makine gjate fundjaves.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet