Leje lindje

Pershendetje,
A mundet qe kompania te qendroje per nje periudhe 6 mujore pa Drejtues Teknik/Inxhinier pasi me duhet te marr lejen e lindjes? Faleminderit


Qytetari: R. U. Data: 30 November , 2020, Kategoria: Marredhenie pune.

One response to “Leje lindje”

  1. Pershendetje! Eshte kompania e cila duhet ta vleresoje kete fakt ne raport me natyren e aktivitetit qe ushtron dhe ne varesi te kesaj vendos nese do ju zevendesoje ose jo gjate periudhes se lejes se lindjes. Leja e lindjes eshte nje e drejte e juaj qe garantohet nga ligji. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet