Leje lindje

Përshëndetje!
Kam marrë raportin e paralindjes nga spitali. Ka kohë që kam lënë punën dhe punonjësi i financës të subjektit ku kam punuar së fundmi nuk përgjigjet në lidhje me raportin, pasi theksoj se ka kohë që nuk punoj aty. Pyetja ime është që si duhet të veproj unë tani për të marrë pagesën e raportit.

Qytetari: E.G.
Data: 28 Shtator 2023, Kategoria: Sigurimet shoqërore

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

Lini një Përgjigje