Leje lindje

Përshëndetje
Kam marrë raportin për paralindjen tek spitali. Ka kohë që e kam lënë punën dhe normalisht punonjësi i financës tek subjekti ku kam punuar për herë të fundit, nuk përgjigjet në lidhje me raportin. Doja të dija si duhet të procedoj që të marr pagesën e raportit? Sigurimet shoqërore më kan përmendur një aplikim te ealbania nga ana ime, por konkretisht nuk e di për çfarë do aplikoj.

Qytetari: E.G.
Data: 28 Shtator 2023, Kategoria: Sigurimet shoqërore

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

Lini një Përgjigje