Leje levizje per arsye biznesi

Pershendetje,

Kerkoj leje per levizje pune/biznes. Jetoj ne Tirane. Kam nje biznes te vogel dhe shkoj cdo dite ne Shengjin/Lezhe sepse punoj me peshkimin. Puna ime eshte pa orare. Ju lutem me tregoni sesi mund te veproj per te marre nje leje per levizje per pune/biznesi?
Me respekt,


Qytetari: U. L. Data: 29 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Leje levizje per arsye biznesi”

  1. Spiro Maliqi Spiro Maliqi says:

    Pershendetje

    Autorizimet ose lejet per pune mund te merren lehtesisht duke aplikuar ne portalin e-Albania.
    “Leje për punë” vlen vetëm për fashën orare: 05.00 deri në 08.00 të mëngjesit dhe 16.00 deri në 17.30 të pasdites dhe mund të përzgjidhni nëse do të përshkoni rrugën me mjet ose pa mjet. Për qytetarët të cilët punojnë me turne lejohet vendosja e orareve specifike të vajtjes dhe kthimit nga puna për secilën nga ditët e javës përfshire dhe fundjavën.

    Faleminderit.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet