Leje legalizimi

Pershendetje,

Uroj te jeni mire! Kam bere pagesen per lejen e legalizimit te ndertimit informal dhe me duhet te aplodoj nepermjet e-Albania mandat pagesat e paguara me banke. Me thoni ju lutem si te veproj per te aploduar mandatpagesat per lejen e legalizimit ne ALUIZNI, dega Tirane Veri. Cilin ze te zgjedh ne e-Albania per kete qellim? Faleminderit.

Qytetari: A.S.
Data: 10 Mars 2022, Kategoria: Çështje pronësie, Shërbime

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

Lini një Përgjigje