Leja e perkoheshme 3 mujore

I nderuar jurist .kam nevoje te di se ministria e shendetsise thot qe “vendi vazhdonte jete negjendje pandemie”..kurse akti normativ nr7 neni 6 thote qe nqs nuk eshte deklaruar perfundimi i gjendjes se epidemise shtyhet me 3 muaj te tjere..nje pergjigje nga ana juaj ju lutem se e neser kemi afat nga 3 mujorshi .Faleminderit


Qytetari: G. Y. Data: 29 June , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Leja e perkoheshme 3 mujore”

  1. Pershendetje.
    Gjendja e fatkeqesise natyrore ka zgjatur deri ne date 23.06.2020 dhe si rezultat te gjitha kufizimet e lidhura me kete gjendje. Nga ana tjeter, aktualisht situata e pandemise rregullohet nga ligji 15/2016, “Per parandalimin dhe luftimin e infeksioneve dhe semundjeve infektive”. Referuar ketij ligji, ministri përgjegjës për shëndetësinë, ka te drejte qe te miratoje me urdhër, masa të veçanta për mbrojtje, te cilat i konsideron te nevojshme per te luftuar dhe parandaluar virusin e COVID-19.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet