Legalizimi i pronës

Pershendetje,

Kam nisur proçedurat për legalizimin e shtëpisë (ndodhet në Fier), e cila është blerë nga stëgjyshja në vitin 1936. Në nentor te vitit qe shkoj janë bërë matjet e truallit. Si mund ta verifikoj se në çfarë faze është dosja tani që shërbimet janë online? Cili sherbim i e-albania me mundeson informacionin per te cilin interesohem? Ju faleminderit,

Qytetari: L.Z.
Data: 3 Gusht 2022, Kategoria: Çështje pronësie, E-Albania

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

 1. 0

  Përshëndetje,

  Ju duhet të kryeni aplikim për informacion zyrtar mbi statusin e fazës së shqyrtimit të dosjes për legalizim, gjatë aplikimit duhet të ngarkoni kërkesë me shkim ku të keni specifikuar të dhënat e pasurisë, zonën kadastrale, llojin e pasurisë, numrin e saj, si dhe të ngarkoni faturën/ mandat pagesën e aplikimit të kryer, nga ASHK do të procedohet me kthim përgjigje në sektorin “dokumentat e mia”.
  Bashkëlidhur linku për aplikim për informacion zyrtar te pasurisë:
  https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=9477

  Faleminderit!

Lini një Përgjigje