Legalizimi i dokumentave

Pershendetje!
Duke qene se tani sportelet jane mbyllur dhe dokumentet mund t’i marr me vule elektronike, a mundet qe per keto dokumente te marre vule apostile? Si veprohet per legalizimin per dokumentacionit dhe marrjen e vules apostile? Ju faleminderit,

Qytetari: S.S.
Data: 25 Qershor 2022, Kategoria: Shërbime

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Ju bejme me dije se jo te gjitha sportelet jane mbyllur, psh zyrat e gjendjes Civile kane reduktuar numrin e sporteleve, por ato jane funksionale. Dokumentat vijojne te apostilohen si me pare duke dorezuar dokumentin perkates ne poste per te kryer ne vijim proceduren e legalizimit te dokumentit. Faleminderit,

Lini një Përgjigje