Largimi per ne Gjermani

Deshiroj qe te bej aplikim per te shkuar ne gjermani. Por me duhet te marr disa disa vula apostile dhe legalizimin e disa dokumentave. Ku behet kjo gje ?

Qytetari: E.M.
Data: 19 Shtator 2022, Kategoria: Procedura administrative

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. 2

    Pershendetje,
    Në Shqipëri, autoriteti përgjegjës për legalizimin e apostilimin e dokumenteve është Ministria e Puneve te Jashtme, Drejtoria Konsullore. . Dokumentat qe ju keni, ne origjinal apo me vule elektronike duhet ti dorezoni prane Zyres Postare ku banoni dhe sherbimi postar me pas i dergon ne Ministri per vule apostile. Pas pajisjes me vule apostile ju serish do t’i merrni dokumentat ne poste.
    Faleminderit!

Lini një Përgjigje