Lirimi me kusht nga burgu

Jam denuar 5.4 vjet dhe kam vuajtur gati 3.5 vjet … kam dale me leje 3 mujorshe dhe ju lutem nje pergjigje e perfitoj kushtin meqenese me kan ngelur me pak se 2 vite burg dhe nqs po cfare procedura duhet te ndjek per te perfituar nenin 59 ..faleminderit.(shpresoj te jem shprehur qarte).


Qytetari: E. L. Data: 25 June , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Lirimi me kusht nga burgu”

  1. Pershendetje!
    Ne baze te nenit 64 te Kodit Penal, i dënuari me burgim mund të lirohet me kusht, nga vuajtja e dënimit vetëm për arsye të veçanta, nëse me sjelljen dhe punën e tij tregon se me dënimin e vuajtur i është arritur qëllimit për edukimin e tij, si dhe të ketë vuajtur jo më pak se tre të katërtat e dënimit të dhënë për krime me masa dënimi mbi 5 vjet deri në maksimumin e parashikuar nga ligji.
    Bga sa ju relatoni, rezulton se ju kane mbetur pa vuajtur 20 muaj burg. Ju keni te drejte ne baze te neni 64 K Penal te beni kerkese per lirim me kusht para kohe pasi t’ju mbeten 16 muaj burg per te shlyer. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet