Kurset private

Pershendetje!
Desha te dija si punedhenes nese me 1 qershor lejohen te hapen edhe qendrat e kurseve private, sepse jemi te paqarte. Faleminderit


Qytetari: L. R. Data: 28 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Kurset private”

  1. Pershendetje,

    Ne portalin e-Albania gjeni listen e aktiviteteve te hapura të hapura sipas urdhrit të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, si dhe protokollet perkatese ne lidhje me masat e sigurise qe duhet te plotesohen ne kuader te masave mbrojtese kunder Covid-19.
    Te gjitha bizneset e hapura, edhe pas dates 1 qershor jane te detyruara te zbatojne protokollet e sigurise gjate ushtrimit te aktivitetit.

    Faleminderit.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet