Kur duhet ta marr une femijen?

Pershendetje,

Po ju bashkangjis vendimin e gjykates dhe saktesisht jam i paqarte ne lidhje me piken 6. Une jam paditesi dhe dua te di se kete fundvit kur i bie ta marr une femijen me pushime dimerore, cilen nga keto periudha? Faleminderit


Qytetari: A. C. Data: 23 November , 2020, Kategoria: Familjare.

One response to “Kur duhet ta marr une femijen?”

  1. Pershendetje
    Me aq sa ju na keni derguar , pushimet dimerore ju referoheni se do fillojne nga dt 24-31 dhjetor ne vitet Tek dhe do vazhdojne dhe nga dt 1-7 janar per vitet cift pra perkatesisht ne vitin 2021 e ne vijim dhe nuk i referohet vitit aktual.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet