Kur do te hape konsullata greke?

Pershendetje,

Do doja te dija cfare do te behet me ne qe kemi ngelur ne Shqiperi.  Kam ardhur per te bere dokumentat per bashkim familjar ne Greqi dhe mbas situates kam ngelur e bllokuar ne Shqiperi pasi nuk punon konsullata. Edhe dokumentat kane nje afat. Kur do te hape konsullata?  Faleminderit


Qytetari: j. h. Data: 28 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Kur do te hape konsullata greke?”

  1. Pershendetje,

    Institucionet shqiptare nuk kane kompetenca mbi sherbimet diplomatike te huaja ne shqiperi. Gjithashtu per sa i perket levizjes se lire drejt shtetit grek, do te duhet t’i nenshtroheni rregullave qe ky shtet ka vendosur persa perket kalimit te kufirit ne kete periudhe. Ju keshilloj te interesoheni nepermjet komunikimit telefonik ose elektronik prane sherbimeve konsullore ose ambasades greke ne Shqiperi, ose burime te tjera zyrtare ne lidhje me problematiken tuaj.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet