Kujt duhet t’i drejtohem ?

Pershendetje!
Personi është shpallur në kërkimin policor dhe interpol, por problemi është se shteti shqiptar e ka shpallur pa foto. I kam kërkuar policisë, komisariatit që personi të shpallet me foto, theksoj se personi ka qenë person i lartë në shërbimet shtetërore.  Kujt duhet t’i drejtohem që personi të jetë me foto tek lista e personave në kërkim?

Ju flm


Qytetari: B. S. Data: 21 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Kujt duhet t’i drejtohem ?”

  1. Pershendetje,
    Nëse keni ndonjë informacion, apo ndonje kerkese te vecante ne lidhje me “personat ne kerkim”, mund ti drejtoheni neprmjet rruges postare Drejtorise se Pergjithshme te Policise se Shtetit ose kontaktoni me Policinë e Shtetit, ne numrat 129 / 112 dhe Email:policiaeshtetit@asp.gov.al
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet