Kujdestaria e femijes

Nese ndahen nje cift basheshortesh, kujt i takon femija? Nese nena nuk eshte ne faj dhe punesohet, a mund t’i lihet asaj per rritje dhe edukim femija? Faleminderi,


Qytetari: K. S. Data: 31 January , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Kujdestaria e femijes”

  1. Pershendetje. Vendimi se cilit prej prinderve do t’i lihet femija per rritje dhe edukim e merr gjykata, pasi shqyrton rrethanat e rastit dhe pasi degjon ekspertin psikolog te thirrur per kete qellim. Psikologu analizon atashimin e femijeve me te dy prinderit dhe kushtet e jeteses se secilit prej tyre. Ne varesi te moshes se femijes, gjykata merr edhe mendimin e tij perpara se te vendose. Ne shumicen e rasteve, vecanerisht per mosha te vogla, femijet i lihen nenes, dhe babai ka te drejten qe t’i takoje ne orare te caktuara dhe detyrimin qe te paguaje pensionin mujor.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet