Kthim pergjigje nga prokuroria

Pershendetje,
Kam bere nje kerkese ne prokurori per kthim sendi. A ka afat kohor per kthimin e pergjigjes?

Qytetari: S.S.
Data: 14 Nëntor 2022, Kategoria: Penale

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. 1

    Pershendetje,
    Ne nenin 110 te Kodit te Pr. Penale percaktohet se palët dhe përfaqësuesit e tyre kanë të drejtë, në çdo gjendje dhe shkallë të procedimit, të paraqesin memorie dhe kërkesa me shkrim. Organi procedues shprehet me vendim brenda pesëmbëdhjetë ditëve. Faleminderit,

Lini një Përgjigje