Kredia

Pershendetje,

Jam e interesuar te di sesi mund te veproj sepse kam 4 kredi te vogla me shuma 50 000 te reja ne shoqeri financiare. Si te veproj per t’i mbyllur sepse rroga ime eshte 40 000 leke te reja. Jam ne pune shteti. Si te veproj ju lutem pasi me thone qe i kane cuar ne permbarim? Faleminderit


Qytetari: B. H. Data: 20 December , 2020, Kategoria: Ekzekutimi i detyrimeve.

One response to “Kredia”

  1. Pershendetje. Ju duhet te komunikoni me kreditoret tuaj, pra me shoqerite perkatese financiare, per te siguruar nje shtyrje, apo nje rikonfigurim te kredise. Duam t’ju sqarojme se ky nuk eshte detyrim ligjor, por mund te arrihet vetem me mirekuptim ndermjet paleve. Nese ceshtja kalon ne permbarim dhe ai vijon me procedurat per ekzekutimin e detyrueshem. Ne baze te nenit 517 parashikohet mundesia qe debitori t’i drejtohet gjykates dhe te kerkoje shtyrjen e afatit te ekzekutimit, ose ndarjen e tij ne keste, por kjo nuk mund te behet per rastet e kredive bankare.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet