Kredi ne zyrat e permbarimit

Pershendetje,

A ekziston mundesia qe te me pengohet udhetimi 4 ditor i planifikuar per jashte shtetit per shkak se kam nje kredi te pashlyer, ne procedure ekzekutimi prane nje zyre permbarimore? Ju faleminderit,

Qytetari: D.P.
Data: 15 Nëntor 2022, Kategoria: Ekzekutimi i detyrimeve

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Permbaruesi vendos sekuestro mbi pasurite e luajtshme dhe te paluajtshme. Objekt bllokimi jane edhe mjetet monetare ne formen e depozitës ose kredive të debitorit në banka. Ne cdo rast, levizja juaj jashte vendit nuk mund te jete objekt ndalimi nga ana e permbaruesit, por mund te afektohet si pasoje e bllokimit te mjeteve monetare ne banka.

Lini një Përgjigje