Kredi e pashlyer

Doja nje informacion ne lidhje me nje kredi te pashlyer qe kam. Cfare pune ka permbarimi kur une nuk kam asgje ne hipoteke? Pra, cfare mund te ekzekutoje ai ne te tilla kushte? Faleminderit,

Qytetari: A.R.
Data: 23 Dhjetor 2019, Kategoria: Detyrime, Tituj ekzekutive

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

2 Responses

  1. 1

    Në rast se çështja ka vajtur shkuar në ekzekutim, Zyra Përmbarimore ka detyrimin të dërgojë Vendimin për kalimin në ekzekutim të detyrueshëm së bashku me urdhër sekuestro Agjesisë Shtetërore të Kadastrës (ish – hipoteka), Bankave të Nivelit të dytë, Qendrës Kombëtare të Biznesit, Drejtorië së Transportit Rrugor, etj. Për të kryer këto veprime juridike ka detyrim ligjor, pasi përfaqëson interesat e palës kreditore.
    Në rast se nuk keni pasuri, përmbaruesi nuk ka ç`farë të ekzekutojë dhe bën pezullimin e ekzekutimit dhe mund ta rihap përsëri në çdo moment që e kërkon kreditori.

Lini një Përgjigje