kredi

prsh kam mar 2 kredi ne kto institucionet si jute dhe kredo dhe me kane kaluar ne permbarim,doja te dija a ka problem nese me dergojne lek me weter union ose money gram a mund te mi mbajn leket

Qytetari: E.B.
Data: 29 Korrik 2022, Kategoria: Ekzekutimi i detyrimeve

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. 1

    Pershendetje,
    Permbaruesi vendos sekuestro mbi pasutite e luajtshme dhe te paluajtshme, ju mund t’iu dergojne para nepermjet dergesave postare wester union, money gram te cilat nuk do te preken pasi nuk mund te bllokohen nga ana e permbaruesit.
    Faleminderit!

Lini një Përgjigje