Kredia

Pershendetje,

Ne vitin 2018 kam marr nje kredi ne nje nga institucionet financiare ne vend dhe ne vitin 2020 kam bere pagesen (likujdimin) total te kesteve te kredise. Pas rreth nje viti me ka ardhur nje njoftim, ku me thone se u detyrohem ne vleren 2,000 lek, per te cilin une nuk isha asnjehere ne dijeni. Ju lutem si te veproj?

Faleminderit,

Qytetari: M.M.
Data: 21 Tetor 2021, Kategoria: Detyrime

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje
    Ju keshillojme te viheni ne kontakt me institucionin kredidhenes per te sqaruar situaten.
    Ne momentin e paraqitjes prane ketij institucioni financiar, te kini me vehte edhe mandatet e pageses (likujdimit) te detyrimit sipas kontrates. Faleminderit,

Lini një Përgjigje