Kostot e terheqjes se dosjes nga arkiva

Pershendetje,

Sa kushton terheqja e dosjes nga arkiva shteterore? Faleminderit,


Qytetari: F. A. Data: 16 November , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Kostot e terheqjes se dosjes nga arkiva”

  1. 1

    Pershendetje. Në momentin e aplikimit do të paguani tarifën e pranimit, që është 1500 lekë dhe pagesën e shërbimit postar. Pasi të merrni përgjigjen do të paguani 100 lekë për çdo fletë të fotokopjuar. Nese informacionin e kerkoni me procedure te përshpejtuar, atehere do te duhet te paguani nje tarifë tjetër. Per drejtorine e pergjithshme te arkivave, aplikimi per dokumente behet prane Zyres Postare ne fillim te rruges “Jordan Misja”, qe ndodhet pikerisht prane zyrave te Drejtorise se Pergjithshme te Arkivave.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet