Korigjim diplome

Pershendetje,

Me falni per paqartesine nga ana ime dhe per pyetjen qe eshte pak specifike. Per sa me siper ne pergjigjen e dhene nga ju jam i qarte, por pyetja ime konsiston ne faktin qe fakulteti ka nderruar sistemin ne te cilin jemi futur dmth nga 4 vjecar ne 3 vjecar bachelor. Te gjithe studentet kane shlyer provimet dhe kane marre 240 kredite sipas sistemit 4 vjecar.  Por fakulteti ua dha diplomen 4 vjecare vetem atyre qe kishin emrat ne vendimin e gjyqit, kurse pjeses tjeter pervec 240 krediteve i beri dhe 3 provime shtese dhe i dha vetem diplome bachelor 3 vjecare me 180 kredite. Me duket non sens me gjithe paditurine time nga ana juridike. Faleminderit


Qytetari: e. e. Data: 14 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Korigjim diplome”

  1. 1

    Pershendetje. Atehere ne rastin tuaj edhe ju keni te drejte t’i drejtoheni Gjykates. Analiza jone nuk mund t’i referohet akteve konkrete te fakultetit dhe arsyes qe ju ka ndryshuar sistemin gjate studimeve, por persa kohe ju jeni regjistruar me sistem 4 vjecar dhe i keni shlyer kreditet e nevojshme, ligjerisht ju takon qe te pajiseni me diplome kater vjecare.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet