Korigjimi i vertetimit te notave

Nga gjimnazi me eshte vene gabimisht emri dhe viti i lindjes ne vertetimin e notave. Si duhet te veproj dhe me cfare objekti t’i drejtohem gjykates duke qene qe institucioni me orienton qe ta zgjidh me gjyq? Faleminderit


Qytetari: A. H. Data: 15 February , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Korigjimi i vertetimit te notave”

  1. Pershendetje. Ju keni te drejte t’i drejtoheni gjykates me kerkese me objekt korrigjimin e dokumenteve zyrtare, duke kerkuar korrigjimin nga gjendja aktuale ne si duhet te ishin te dhenat e sakta, ne baze te nenit 388 te K.Pr.Civile. Shkolla thirret si person i trete.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet