Korigjimi I hartes treguse ZVRPP KORCE zk.8564 per pasurine 2/715 kundrejt pasurise 2/121

Kerkoj topograf shteteror. Sipas vendimit te gjykates rrethit Korce nr:1099 akti nr:1038 vendimi dat. 7/12/1978


Qytetari: L. G. Data: 16 June , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Korigjimi I hartes treguse ZVRPP KORCE zk.8564 per pasurine 2/715 kundrejt pasurise 2/121”

 1. Pershendetje

  Nese ju duhet nje ekspert topograf per ceshtjen tuaj , ju informojme se ju keni te drejten te merrni nje ekspert topograf privatisht ose ti referoheni listes se percaktuar te topografeve ne gjykate.
  Ne cdo rast eksperti duhet te paguhet.
  Nese ndodheni ne pamundesi paguese dhe skeni mundesi financiare atehere ju ftojme te aplikoni per perjashtim nga tarifat gjyqesore.
  Formularin per aplikim per Perjashtim nga Tarifat Gjyqesore e gjeni ne linkun:
  http://www.drejtesia.gov.al/ndihma-juridike-e-garantuar-nga-shteti/.
  Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet