Kontrate

Pershendetje, Kam mbyllur kontrate investimi me nje kompani. Ne pronen time ka ndertesa informale, te cilat do t’i kompesoj une. Cila do jete forma me e mire e kalimit te pronesise te banoret, nje kontrate dhurimi apo shkembimi apo ndonje forme tjeter? Faleminderit


Qytetari: X. L. Data: 8 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Kontrate”

  1. 2

    Pershendetje. Me e rendesishme se lloji i kontrates qe do te zgjidhni eshte permbajtja e saj, e cila duhet te rregulloje me detaje te gjithe marredhenien tuaj me pronaret e ndertimeve informale. Kontrata e shkembimit nuk eshte e pershtatshme ne kete rast, por mund te jete sipermarrja, ose kontrate kalim te drejtash. Ju duhet te jeni te kujdesshem ne percaktimin e te drejtave dhe detyrimeve te paleve, afateve, penaliteteve, zgjidhjes se kontrates, pasi keto mund te sjellin ne te ardhmen mosmarreveshje midis jush.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet