Kontaktet e permbaruesve gjyqesor

Pershendetje,
A ka ndonje liste me nr kontakti ose e-mail te permbaruesve gjyqesor shteteror? Nese po, a mund te ma dergoni? Faleminderit,


Qytetari: A. F. Data: 22 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Kontaktet e permbaruesve gjyqesor”

  1. 1

    Pershendetje. Liste e permbaruesve gjyqesor shteteror mund ta kerkoni prane zyres shteterore te permbarimit.
    Megjithate, zyrat vendore te permbarimit, jane te organizuara mbi bazen e nje strukture hierarkike, me nje drejtues dhe disa permbarues. Qytetari qe i drejtohet kesaj zyre per ekzekutimin e detyrueshem te nje titulli ekzekutiv, nuk e zgjedh vete permbaruesin.
    Kontakti i Drejtorise se Pergjithshme te Permbarimit:
    http://dpp.gov.al/

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet