Konsumatori

Përshëndetje!
Në një njësi shitje në zonën time pijet si verërat apo pijet e gazuara janë pa cilësi. Verërat janë të ngjyrosura dhe jo nga kantina, kjo provohet edhe nga çmimi shumë i ulët që kanë ndërsa të gazuarat kur hapen vetëm gaz nuk kanë, duket si ujë i ngjyrosur.Doja të dija ku mund të drejtohem për të raportuar shqetësimin tim ? Faleminderit

Qytetari: K.C.
Data: 29 Maj 2021, Kategoria: Konsumatori

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

Lini një Përgjigje