Dallimi midis sekuestros konservative/preventive

Pershendetje
Cili eshte ndryshimi midis sekuestros preventive dhe asaj konservartive? Faleminderit


Qytetari: L. H. Data: 8 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Dallimi midis sekuestros konservative/preventive”

  1. Pershendetje
    Sekuestroja konservative ka si qëllim ruajtjen e pasurisë në atë gjendje që është, duke mos lejuar tjetërsimin tek persona të tretë, me qëllim pagimin e detyrimeve që personi i pandehur ka ndaj shtetit apo personave të tretë.
    Sekuestroja preventive apo parandaluese ka si qëllim parandalimin e përdorimit në të ardhmen të sendeve që kanë shërbyer si mjet për kryerjen e veprës penale.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet