Konflikt pronesie.

Kam nje problem pronesie (truall )ne Peshkopi. M dokumenta kam blere 555m2 por ne fakt kam 370 m2. Ceshtja eshte zgjidhur deri ne gjykaten e Larte dhe e kam fituar. U ekzekutua nga permbarimi por kufijt i kane levizur prape ne piken e pare. Hipoteka e ka kthyer ceshtjen ne piken zero duke ndyshuar harten. Çfare rruge me sugjeroni te ndjek? Pasi keto me thone se prape duhet te shkosh ne gjykate. Do Ju jem shume mirenjohes.


Qytetari: H. G. Data: 21 September , 2019, Kategoria: Ceshtje pronesie.

One response to “Konflikt pronesie.”

  1. Në rast se çështja është zgjidhur me Vendim të formës së prerë, tani është në procesin e ekzekutimit. Kështu që, në rast se ASHK ka lëvizur përsëri kufijtë e pronës, është përmbaruesi gjyqësor që e detyron të zbatojë vendimin e gjykatës, bazuar edhe në akt-ekspertimin që është bërë gjatë procesit gjyqësor.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet