Konflikt interesit

Pershendetje,

Jam punonjes banke dhe marr kredi nga banka me te ardhura nga paga. Banka me prish kontraten e punes dhe me kerkon shlyerjen e kredise. A ka ndonje konflikt interesi ne kete rast? Faleminderit


Qytetari: I. Q. Data: 19 December , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Konflikt interesit”

  1. Pershendetje. Konflinkti i interesit ka tjeter kuptim dhe zbatim. Megjithate zgjidhja e kontrates se punes nuk do te thote domosdoshmerisht edhe permbushje e menjehershme e kontrates se kredise. Per kete ju duhet te shikoni dispozitat e kontrates, nese kane nje parashikim te tille, pra qe ne rast se ju largoheni nga puna do te shlyeni teresisht kredine, apo ajo do vijoje te permbushet sipas kesteve te percaktuara.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet