Konflikt interesi

A është konflikt interesi ky rast:
Përgjegjës sportit në Bashki dhe aëntar në OJF me veprimtari sportive, OJF -ja  merr fonde nga po kjo Bashki ku dhe është përgjegjës.
Në OJF kam kontratë si trajner i një disipline , që bëj trajtim( monetar) nga fondi akorduar nga Bashkia !
Duke ju falenderuar, mbetem në pritje të pëgjigjes tuaj !
Respekte!

Qytetari: K.Z.
Data: 13 Janar 2023, Kategoria: Konflikt Interesi

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

Lini një Përgjigje