Kodi i familjes per biresimet

Pershendetje,

Interesohem te di nese ekziston tek ne ligji i nenes surugato ne kodin e familjes sepse disa shtete e kane.
Nese eshte e mundur do te doja nga ana juaj qe te me benit me dije nenet (dispozitat) konkrete per ta lexuar me ne detaje?

Faleminderit,


Qytetari: G. H. Data: 10 June , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Kodi i familjes per biresimet”

  1. Spiro Maliqi Spiro Maliqi says:

    Pershendetje

    Ne Kodin e Familjes te Republikes se Shqiperise ka nje kapitull te vecante i cili i kushtohet biresimit dhe per informacion me te zgjeruar mund te lexoni dispozitat e Neneve nga 240 deri 260 te Kodit te familjes.

    Lidhur me birësimin surrogativ per te cilin ishit interesuar, të parashikuar në ligjin nr.8876, datë 4.4.2002 “Për shëndetin riprodhues”, zbatohen të njëjtat kritere dhe procedura për birësimin, sipas Kodit te Familjes dhe legjislacionit përkatës.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet