Kodi Civil 1981

Pershendetje! Ku mund te gjej online Kodin Civil 1981? Faleminderit,


Qytetari: e. s. Data: 13 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Kodi Civil 1981”

  1. Pershendetje,

    Digjitalizimi i akteve ligjore dhe nenligjore eshte nje proces i ri dhe ligje te cilat i perkasin periudhes perpara vitit 1990, nuk gjendjen ne dy platformat kryesore qe jane platforma zyrtare: qbz.gov.al dhe platforma private ikub.al. Ne cdo rast, ju mund te kerkoni ne platforma te tjera, ose per kopje libri ne biblioteken e Fakultetit te Drejtesise, prane Universitetit te Tiranes.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet