Këshilli i Ministrave

Doja te informohesha se cfare tagri ligjor ka keshilli i Ministrave ne nje proces gjyqesor (per ceshtje prone), i cili eshte i paditur dhe duan qe t’i njohe pronare?

Flm


Qytetari: L. K. Data: 31 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Këshilli i Ministrave”

  1. Spiro Maliqi Spiro Maliqi says:

    Pershendetje

    Ne cilesine e pales se paditur, Keshilli i Ministrave ka te drejta procesuale si cdo pale tjeter, per te mbrojtur te drejta apo per te kerkuar nje te drejte te pretenduar.

    Ju lutem te na qartesoni thelbin e kerkimit ne padi, ne menyre qe t’ju japim nje pergjigje me te sakte.

    Faleminderit.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet